divendres, 25 de juny del 2010

CAT renova la seva junta

CAMBRILS ART TOTAL
El col·lectiu d'artistes Cambrils Art Total renova la seva junta

Text Berta Ruiz Fotografia Raquel Samaniego



Laura Mestres és la nova presidenta del Cambrils Art Total
El col·lectiu d'artistes Cambrils Art Total ha renovat recentment la seva junta. De fet, el canvi es va fer efectiu a finals del passat mes de novembre, després del sopar que anualment reuneix a tots els membres de l'agrupació.

L'anterior junta del Cambrils Art Total, encapçalada per Marta Fàbregas, va proposar-li a una de les membres de l'agrupació –Laura Mestres– que es fes càrrec de la presidència del col·lectiu. Laura Mestres –sòcia des de fa uns 5 anys– va accedir-hi tal i com ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital, i des d'aleshores, encapçala la nova junta del Cambrils Art Total. Juntament amb ella, completen la junta: Paquita Contra com a vicepresidenta; Angelina Esculies com a tresorera i Lluís Recasens, Maria Antònia Benús i Roser Solsona com a vocals. Actualment el col·lectiu està format per 64 socis provinents d'altres poblacions com Lleida, Barcelona, Tarragona, Reus i d'altres poblacions properes, així com els artistes locals.

Pel que fa a nous projectes, Laura Mestres ha explicat que de moment, se seguiran fent les mateixes activitats que el Cambrils Art Total ha anat fent tradicionalment com les seves exposicions col·lectives, alguna exposició conjunta amb algun altre col·lectiu d'artistes, l'Art als Aparadors o la seva presència a la Fira d'Entitats, entre d'altres activitats. A més, tal i com va apuntar Mestres, el Mercat d'Art –que s'instal·la durant els dissabtes d'estiu al passeig del Regueral– també podria canviar d'ubicació per millorar la càrrega i descàrrega de les obres. Juntament amb l'Ajuntament s'està mirant quin podria ser el nou espai pel Mercat d'Art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cambrils