dijous, 27 de setembre del 2012

28 setembre: L'Ou

 



El proper divendres 28 de setembre, el grup d’accions artístiques i performances “La Falç”, presentarà l’obra”L’Ou” a la Taverna del Circ, a la baixada de la peixateria,8 de Tarragona.
Hi haurà dues representacions, a les 20.30h i a les 22.30h.

“L’Ou” es una acció “performàtico-teatral” de petit format, amb una durada de 12 minuts,  que està basada en el món de la parella i en la que s’escenifiquen un seguit de situacions quotidianes dins una actitud monòtona i mecànica que convida a la reflexió sobre la vida compartida i el valor de la comunicació.

La performance, l’interpreten dos dels membres del grup “La Falç”, que són Fina Veciana i Gerard Valls.

Fina Veciana, nascuda a Reus el 1971, es va graduar el 1994 en l’especialitat de pintura mural a l’escola d’arts i oficis de la Diputació de Tarragona.
Ha il.lustrat dos llibres, “Els fogons d’en Quim” (1998), i “L’Illa de la Flor” (2004).
Fins al moment, compta amb més de 150 activitats artístiques entre individuals i col.lectives, també ha realitzat performances, cursos i pintures murals a Reus, Barcelona, Madrid, Tarragona, Andorra, Salou, Cambrils, etc…….

D’altra banda, Gerard Valls, nascut a Reus el 1975, és Artista multidisciplinar, dissenyador i creador de joies d’Autor, pintor, escultura de petit format, instal.lació artística, performance, etc.
En la seva carrera professional, també porta realitzades més de 150 accions artístiques i creatives dins el món del disseny, la joiería i l’art contemporani a Reus, Tarragona, Barcelona, València, Madrid, Saragossa, Castelló, Bilbao,etc. També d’altres de caire Internacional a París, Trani (Italia), Cannes (Fr.) Lyon (Fr) i Miami-Beach (USA).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cambrils