dilluns, 3 d’octubre del 2016

Olga Hurtado




Fotografia cedida per Olga Hurtado




Alumnes de fotografia de l'Escola d'Art exposaran els seus treballs a Reus

La mostra 'Noves Analogies' s´inaugura el proper dijous i es podrà veure al museu de la Plaça Llibertat fins el 22 d´octubre


El proper dijous 6 d’octubre, a les 19.00 hores, s’inaugurarà la mostra fotogràfica ‘Noves Analogies’ que reunirà una selecció de treballs finals dels alumnes del cicle de fotografia de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (EADT).

La mostra, coordinada pels professors Marc Coromina i Lluís Vives, es podrà veure al Museu de Reus, (plaça de la Llibertat num 16), fins el pròxim dissabte 22 d’octubre. L’exposició forma part del festival SCAN’16, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, i que tindrà lloc a Tarragona des del proper 17 d’octubre de 2016 fins el 8 de gener de 2017.


Temàtica social


Aplegarà un total de tres projectes realitzats per fotògrafs joves que tenen en comú la preocupació per les temàtiques de caràcter social, així com l’ús de diverses tècniques de fotografia analógica.

Es tracta dels fotògrafs: Edgar Rosich, que presenta el seu projecte ‘Van Pinhole Solivella’, on a partir de l’edició fotogràfica. juga amb l’efecte en negatiu; Juli Nomdedeu, que arriba amb la proposta ‘Estany de Nacre’, on es busca mostrar l’art de la pesca, i Olga Hurtado que aposta pel recull d’imatges ‘inVisibles’, on des de la fotografia social fa visible la vida des de diferents perspectives. Els tres projectes es van presentar com a treballs de fi d’estudis del Cicle Formatiu de Fotografia de l’EADT el passat curs 2015-2016 i ara tindran l’oportunitat de poder ser exposats en una mostra que tindrà com a objectiu ensenyar la tasca d’aquests joves creadors.



 
Article al Diari de Tarragona
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cambrils