divendres, 25 de juny del 2010

Exposició al Centre Cultural 2006

Fins al 23 d'octubre es podrà veure una mostra de l'obra de trenta-cinc artistes d'aquest col·lectiu, de tècniques, estils i temàtiques ben diverses






EXPOSICIÓ
El col·lectiu Cambrils Art Total mostra les seves obres al Centre Cultural

L'acte d'inauguració de l'exposició del CAT va tenir lloc el passat divendres



Elena Martí Fotografia Berta Ruiz







El passat divendres, Cambrils Art Total (CAT) va inaugurar una exposició per mostrar els treballs de trenta-cinc artistes d’aquest col·lectiu. La mostra està dividida en dos espais, la Sala Àmbits i l’Espai "El Pati" del Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils.

En aquesta exposició es pot veure una gran varietat d’estils i de tècniques artístiques: trobem pintura a l’oli, acrílics, aquarel·les, tècnica mixta combinant altres materials, ceràmica, escultura i esmalt, entre d'altres. A l’Espai "El Pati", trobem obres de gran format, ja que l’art abstracte tendeix a un format més gran que la pintura figurativa. A més de l’abstracció, trobem diferents temàtiques, com són retrats, paisatges urbans i rurals, bodegons, marines, etc. La mostra recull setanta-cinc treballs del CAT, que està format per noranta artistes de tot Catalunya. Aquest col·lectiu, nascut el 1990, ha participat en dotze ocasions en exposicions col·lectives a les sales municipals de Cambrils. El CAT participa cada any en diverses propostes: en un estand com a entitat a la Fira de Cambrils, al Mercat d’Art d’Estiu al passeig del Regueral –on hi participen trenta-cinc artistes– i en la proposta d’Art als Aparadors al Barri Antic. Cal dir que, amb l’únic requisit de ser artista, aquest col·lectiu va augmentant tant en participació, com en qualitat artística.

L’exposició es podrà visitar fins al 23 d’octubre. El mes de novembre exposaran obres a la Sala La Vicaria de Reus i a finals d’any els artistes d’aquest col·lectiu es retroben en un sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cambrils