dijous, 24 de juny del 2010

Proyecte: Mortes sense causa

Idea:
Es tracta d'una instalació temporal, coincidint amb la Fira de Cambrils 2006 en 2 estands del Recinte Ferial on cada any Cambrils Art Total Efectua la seva expressió, en aquesta edició sobre la violència de gènere en homenatje a les víctimes femenínes del 2006, assasinades sins el mateix dia de l'inauguració de la Fira.

Instal·lació:
A base de maniquins femenines vestides amb la prensa. Tantes com víctimes ha hagut fins al 2 de juny. Totes amb els números en vermell, el color de la sang, en posició de ferms cara al públic, en formació com un exèrcit expectral d'éssers inanimats, mortes sense causa ni ideal.Han estat 30 les dones assassinades a mans dels seus ex-lo-que-siguin és difícil d'establir un nom.
CAT:
Cambrils Art Total és un grup de tendències diverses:
Pintors, escultors, Esmalts, tapissers, etc ..Creat el 1994, amb esperiència en aquests esdeveniments, així com a exposicions, mercats d'art, happenings, ready-mades, expressió artística actuals.
OBJECTIU DEL MUNTATGE:Cridar l'atenció sobre una xacra social que cada any ens persegueix. Els artistes no som aliens al que ens envolta i ho va plasmar amb tota la cruesa artística.
CREDITS:Patrocina l'ajuntament de CambrilsL'organitza CATHo realitza els artistes del CATTítol: Mortes sense causa

Difusió:
La de tots els actes de la Fira de Cambrils


Calendari:
Dies 2, 3 i 4 de juny del 2007 des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cambrils